brs85T

Moos is nu (3 oktober) drie weken "bij ons". Dwz. we hebben haar 11 september opgehaald en bij Ellen en Berry gebracht alwaar ze de eerste opvoedlessen kreeg, leerde in de bench te slapen en blootgesteld werd aan de geneugten van het Brabantse boerenland.

In de weekends was ze bij ons in Utrecht, en leerde ze met de ongeveer 20 honden in het Wilhelminapark om te gaan, de bus te nemen en zich niets aan te trekken van de herrie van pizza-scooters, luide muzie, schreeuwende kinderen en grote gele bussen. Ook bezocht ze in Utrecht 2x de dierenarts en kreeg ze er haar derde injectie.

Op beide locaties dus erg veel nieuwe impressies die ze dan thuis lag te verwerken. Maar ze deed het super goed. We hadden fokker Stefan nadrukkelijk gevraagd om een robuuste teef en, zoals het er nu uitziet, is dat volledig gelukt.

Op haar Brabantse logeeradres had ze, behalve met Ellen en Berry, ook te maken met Joeri, een vreselijk leuke Drentsche reu. Maar in eerste instantie moest Joeri niets van de kleine drukte maker weten en probeerde hij zo ver mogelijk uit de buurt van Moos te blijven. Maar... eenmaal gewend, bleken die twee het toch uitstekend met elkaar te kunnen vinden, zoals uit het onderstaande filmpje blijkt.

Moos leuk aan het spelen met Joeri tijdens de logeerpartij bij Ellen en Berry Moos gaat de strijd aan met Clara om een super wc-rol die als Midwinterhoorn gebruikt wordt

 

Hieronder nog een paar foto's.